Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

Storks Dames 1 - The Girlz, Boyz and Dog

Storks Dames 1 komt dit jaar uit in de 1e klasse van de KNBSB na een paar jaartjes in de 2e klasse te hebben gesoftbald onder de naam the Bitches. (zie hieronder). Maar bij een klasse hoger alleen blijft het niet, een nieuwe naam werd er bedacht door de dames en zo nemen ze afscheid van the Bitches om het komende seizoen als de BAT ATTITUDE  door het leven te gaan. 

 
Dames 1 versie 2018 ofwel the Bitches acteerde in 2017 nog als Dames 2 (the Bitches) in de 2e klasse door het uitéén vallen van het eerste dames team van Storks aan het eind van seizoen 2017 werden ze gepromoveerd naar het hoogste team. Geen 1e klasse voor hun dit jaar maar gewoon weer spelen in de 2e klasse. Ondanks dat (oud-)Dames 1 hun plekje in de 1e Klasse had veilig gesteld werd er door de "wijze raad" van Storks besloten deze op te geven na het uitéénvallen van het team hierdoor komt Dames 1 versie 2018 wederom uit in de 2e klasse! 

Anders dan de naam zal doen vermoeden, the Bitches, zijn de dames poeslief en reuze sociaal onderlegd.
De echte the Bitches zijn trouwens te vinden in Wales ;)
(The Bitches are a tidal race and set of rocks between Ramsey Island and the west Welsh coastline near St Davids. They are a popular tourist destination and a playspot for extreme sports enthusiasts such as whitewaterkayakers and surfers.)